فرارو | (تصاویر) کاهش ۷۵ درصدی جمعیت پنگوئن‌های قطب جنوب
کد خبر: ۴۲۹۸۶۶
تغییرات اقلیمی منجر به کاهش یخ های دریایی و گرمتر شدن اقیانوس‌ها شده است. و این تغییرات باعث کاهش سخت‌پوستان کوچک دریایی شده است که جزء اصلی رژیم غذایی پنگوئن‌ها بوده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸

دانشمندان دریافتند که جمعیت پنگوئن های چین استرپ که به عنوان پنگوئن های ریش دار نیز شناخته می شوند از زمان آخرین بررسی یعنی حدود 50 سال پیش، به طور چشمگیری کاهش یافته است.

به گزارش فرارو، به گفته محققان مستقل، که به یک سفر صلح سبز پیوسته اند، هر گروه مورد بررسی در جزیره فیل، که یک زیستگاه مهم پنگوئن در شمال شرقی شبه جزیره قطب جنوب است، کاهش جمعیت را تجربه کرده است.

در آخرین بررسی در سال 1971، در کلیه گروه های جزیره فیل، حدود 130 هزار جفت پنگوئن زندگی می کردند. اما در بررسی اخیر فقط 53 هزار جفت برآورد شد که نشان دهنده یک کاهش جمعیت تقریبا 60 درصدی است.

اندازه تغییر جمعیت از یک گروه به گروه دیگر در جزیره فیل متفاوت بود. بزرگترین کاهش، 77 درصد در گروهی به نام Chinstrap Camp ثبت شد.

تغییرات اقلیمی منجر به کاهش یخ های دریایی و گرمتر شدن اقیانوس ها شده است. این تغییرات باعث کاهش سخت پوستان کوچک دریایی که جزء اصلی رژیم پنگوئن ها می باشد شده است.

پربیننده ترین
پر بحث ترین
پاورقی
گزارش تصویری