فرارو | چطور ویزای تحصیلی کانادا را در سال ۲۰۱۹ دریافت کنیم؟
سالانه بیش از ۱۳۰۰۰۰ دانشجو از کشور‌های مختلف دانشگاه‌های کانادا را برای ادامه تحصیل انتخاب می‌کنند. این کشور علاوه بر سیستم آموزشی بسیار با کیفیت، فرصت‌های زیادی برای پیشرفت ایجاد کرده است. در این مطلب قصد داریم شرایط و مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا را توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۷

اگر با روند دریافت ویزای کانادا آشنا شوید، ساده‌تر می‌توانید مقصد مورد نظرتان برای ادامهٔ تحصیل را انتخاب کنید. پس سوال این است: گرفتن ویزای تحصیلی کانادا چقدر دشوار است و برای گرفتن ویزا چه کارهایی باید انجام دهید؟  بیایید ابتدا بررسی کنیم برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا چه گام‌هایی باید برداشته شود:

۱. یک دانشگاه را برای اپلای کردن انتخاب و نامهٔ پذیرش‌تان را از آن دریافت کنید

پذیرش دانشگاه برای ویزای تحصیلی کانادا

اگر هنوز مطمئن نیستید که می‌خواهید در کدام شهر کانادا ادامهٔ تحصیل بدهید، نمی‌توانید برای گرفتن ویزا اقدام کنید. پس از اینکه در یکی از دانشگاه‌های کانادا پذیرفته شدید، یک نامهٔ پذیرش دریافت می‌کنید که با استفاده از آن می‌توانید برای گرفتن ویزا اقدام کنید.

۲. بررسی کنید که آیا برای سفر به کانادا به ویزا احتیاج دارید یا خیر

اگر در یکی از شرایط زیر قرار دارید نیازی به ویزای دانشجویی یا اجازهٔ تحصیل ندارید:

  • عضو خانواده یا کارمند خانواده‌ای که نماینده‌های کشورهای خارجی در کانادا هستند باشید که اعتبارنامهٔ آن‌ها توسط وزارت خارجه، تجارت و توسعهٔ کانادا تایید شده باشد؛
  • در طرحی ثبت‌نام کرده‌اید که کم‌تر از شش ماه طول می‌کشد؛
  • یکی از نیرو‌های نظامی خارجی هستید که در کانادا خدمت می‌کند؛
  • شهروند یک کشور خارجی هستید اما به عنوان یک سرخ‌پوست کانادایی اسم‌تان ثبت شده است.

افرادی که یکی از شرایط بالا را داشته باشند برای سفر کردن به کانادا تنها به تاییدیه سفر الکترونیک احتیاج دارند.

۳. برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید

به محض اینکه نامهٔ پذیرش دانشگاه را دریافت کردید، باید گام دوم را بردارید: برای گرفتن ویزای دانشجویی، که با نام اجازهٔ تحصیل شناخته می‌شود اقدام کنید.

نخستین گام‌ها برای گرفتن ویزای تحصیلی به شرح زیر هستند:

  • در وب‌سایت شهروندی و مهاجرت (CIC)به صورت آنلاین برای گرفتن ویزای دانشجویی اقدام کنید.
  • نامهٔ پذیرش از یک موسسهٔ آموزشی مورد تایید دولت کانادا (دانشگاهی که توسط دولت دولت به رسمیت شناخته شده باشد) را آماده کنید.
  • مدارکی فراهم کنید که نشان‌دهنده توانایی مالی شما برای پرداخت هزینه‌های تحصیل در کانادا است (شهریهٔ دانشگاه و هزینه‌های زندگی).
  • تهیهٔ گواهی سلامت که نشان دهد از نظر جسمی در شرایط خوبی قرار دارید و در صورت نیاز چک‌آپ کامل پزشکی ارائه کنید.

براساس آخرین قوانین ویزا اگر یکی از اعضای خانواده‌تان در کانادا مشغول به کار باشد یا برای گرفتن اجازهٔ کار اقدام کرده باشد، درخواست شما برای اجازهٔ تحصیل در کانادا ظرف دو هفته بررسی می‌شود. اگر بخواهید به تحصیل در کانادا ادامه دهید یا تحصیل‌تان در این کشور طول بکشد یا دانشگاه‌تان را عوض کنید، می‌توانید اجازهٔ تحصیل‌تان را تمدید کنید. اجازهٔ تحصیل ۹۰ روز پس از اینکه تحصیل‌تان به پایان رسید و پیامی مبنی بر اینکه برنامهٔ تحصیلی‌تان کامل شده است منقضی می‌شود.

۴. تاییدیهٔ زبان را آماده کنید

آزمون زبان برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

اگر در یک کشور انگلیسی زبان زندگی نمی‌کنید برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا به مدرکی احتیاج دارید که مهارت‌تان در زبان انگلیسی را تایید کند. آزمون‌های زبان مورد تایید عبارتند از:

  • آیلتس
  • کمبریج انگلیش: پیشرفته
  • تافل

مدرک زبان جزو مدارکی نیست که باید به سفارت کانادا ارائه کنید. اما فکر بدی نیست که هنگام مراجعه به سفارت مدرک‌تان را همراه خود داشته باشید، شاید لازم‌ شود.

۵. همهٔ مدارک لازم برای گرفتن ویزای دانشجویی کانادا را آماده کنید

مدارک لازم برای ارائه به سفارت عبارتند از:

  • فرم درخواست تکمیل‌شده؛
  • نامهٔ پذیرش ٔ دانشگاه؛
  • یک پاسپورت معتبر که به شما اجازهٔ بازگشت به کشور خودتان را نیز بدهد. اگر در امریکا زندگی می‌کنید به این مورد احتیاج ندارید؛
  • دو عکس پرسنلی جدید که نام و تاریخ تولدتان پشت آن نوشته شده باشد؛
  • اثبات توان مالی برای زندگی در دوران تحصیل در کانادا: شهریهٔ دنشگاه + ۸۳۳ دلار کانادا در ماه (برای همهٔ ایالت‌ها به جز کبک) یا شهریهٔ دانشگاه + ۹۱۷ دلار کانادا در ماه (کبک)؛
  • اگر ایالت کبک را برای تحصیل انتخاب کرده‌اید به یک گواهی از ایالت کبک، ترجمهٔ انگلیسی و فرانسوی مدارک و کپی مدارک اصلی‌تان احتیاج دارید؛
  • مدرکی که نشان دهد هزینهٔ ویزای تحصیلی را پرداخت کرده‌اید (۱۵۰ دلار کانادا).

۶. آزمایش بیومتریک و مصاحبه را انجام دهید

با توجه به اینکه سفارت کانادا در ایران در حال حاضر بسته شده است، برای انجام این آزمایش باید به کشوری واسطه مانند ترکیه بروید. هزینهٔ تست بیومتریک ۸۵ دلار کانادا است و علاوه بر هزینهٔ ویزا از شما دریافت می‌شود.

با توجه به شرایط‌تان ممکن است از شما برای مصاحبه دعوت شود. مراکز ویزا برای ارائهٔ این خدمات کمی هزینه دریافت می‌کنند.

برای اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان مجرب ایران کانادا روی لینک زیر کلیک کنید:

ویزای تحصیلی کانادا

مجله خواندنی ها
عناوین برگزیده
احمد توکلی نگران چیست؟
نگاهی به نامه انتقادی توکلی به عارف
احمد توکلی نگران چیست؟
پربیننده ترین
پاورقی
گزارش تصویری
علی بابا (ماه دوم)