باربیکیو دو دختر جوان برای ۳۰۰ کودک در غزه
دو دختر جوان در نوار غزه با برگزاری یک برنامه غذایی خیریه، ۳۰۰ وعده غذا برای ۳۰۰ کودک تهیه و توزیع کردند.
در اقدامی انساندوستانه در نوار غزه، دو دختر جوان با تهیه و طبخ حجم قابل توجهی گوشت و غذا، برای ۳۰۰ کودک وعده غذایی آماده کردند.
به گزارش فرارو، یکی از این دو دختر با اشاره به این فعالیت خیریه اظهار داشت: برای شیرینترین کودکان جهان یک مهمانی غذا (باربیکیو) برگزار کردیم و بسیار خوشحالم که توانستم این مقدار گوشت تهیه و ۳۰۰ وعده برای ۳۰۰ کودک آماده کنیم.
وی افزود: این روز طولانی و بسیار خستهکننده بود و از صبح با دود، کار سنگین و آمادهسازی همراه بود، اما با دیدن شادی کودکان و واکنش آنها هنگام دریافت غذا، تمام خستگی از بین رفت.
این اقدام در شرایط دشوار انسانی در غزه، با هدف حمایت از کودکان و ایجاد لحظاتی شادی برای آنان انجام شده است.