ادای سوگند پادشاه جدید نروژ مقابل مسعود قرهخانی
هاکون هشتم، پس از مرگ پدرش، هارالد پنجم، در برابر پارلمان نروژ سوگند یاد کرد.
هاکون هشتم، پادشاه جدید نروژ، روز سهشنبه در پارلمان این کشور به ریاست مسعود قرهخانی، سیاستمدار ایرانیتبار، سوگند یاد کرد و متعهد شد مطابق قانون اساسی و قوانین نروژ حکومت کند.
به گزارش فرارو، هاکون هشتم خطاب به اعضای پارلمان گفت: «به پارلمان نروژ قول میدهم و سوگند یاد میکنم که مطابق قانون اساسی و قوانین این کشور بر پادشاهی نروژ حکومت کنم؛ خداوند قادر و دانا یاریام کند.» او همچنین شعار پدر، پدربزرگ و جد خود، «همهچیز برای نروژ»، را بهعنوان شعار سلطنتیاش برگزید.
هاکون پس از درگذشت پدرش، هارالد پنجم، در روز جمعه ۶ شهریور در ۸۹ سالگی، بهطور خودکار پادشاه نروژ شد. قرهخانی در این مراسم گفت هارالد پنجم ۳۵ سال با احساس مسئولیت، شجاعت و صمیمیت به کشورش خدمت کرد. نروژ از سال ۱۹۰۸ مراسم تاجگذاری را لغو کرده است.