فرارو | (ویدئو) جنگ دَله‌ها!
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۵۸۸۸۴۵

(ویدئو) جنگ دَله‌ها!

در محیط خشن آلاسکا به محض اینکه غذا کمیاب می‌شود دله‌ها با یکدیگر به مبارزه می‌پردازند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۰۵ آذر ۱۴۰۱
جنگ دَله‌ها!

دَله یا راسوی بزرگ عضو خانواده راسویان و بومی آمریکای شمالی و شمال اورآسیا است. دله یک گوشتخوار درشت و نیرومند است که بیشتر به یک خرس کوچک می‌ماند تا راسو.

به گزارش فرارو، شکل ظاهری دَله آمیزه‌ای از گورکن و یک خرس کوچک با خز زبر و تیره رنگ است که در هر سمت بدن یک نوار کم رنگ دارد. طول آن ممکن است به ۱/۲ متر و وزن آن حدوداً به ۲۷ کیلوگرم برسد.

نام علمی این حیوان gulo در زبان لاتین به معنی حریص یا دله است و معمولاً هم با همین لقب شناخته می‌شود. دلیل این لقب آنست که ولورین هم مثل دیگر خویشاوندان راسوسان خود به دلیل متابولیسم بالای بدنش باید به سرعت غذا بخورد و خیلی از اوقات دست به کشتار اضافه می‌زند و همچنین از درندگی و جسارت بسیار بالایی برخوردار است و به طعمه‌هایی چندین برابر بزرگتر از خود حمله می‌کند.

دَله‌ها پرندگان و پستانداران کوچک را شکار می‌کنند و از لاشه جانوران نیز تغذیه می‌نمایند، اما قادرند حتی حیوانات بسیار بزرگتر از خود همچون انواع گوزن را از پا درآورند.

دله چنان درنده‌خو و مهاجم است که می‌تواند سایر صیادان و حتی خرس را از صید خود دور نماید. دله و گورکن در بسیاری از خصلت‌های رفتاری اشتراک دارند. دله به خاطر درنده‌خویی و نیرومندیش در برابر اندازه و هیکلش که می‌تواند شکار‌هایی چندین برابر اندازه خودش را بکشد، خیلی شهرت دارد.

برچسب ها: راسو حیات وحش
مجله خواندنی ها
مجله فرارو
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین