ترنج موبایل
کد خبر: ۹۷۳۵۲۱

سیلاب بهاری در کلات/ آسیب به زیرساخت‌های روستایی

همچنین سیل و جریان آب ۲ خودرو گردشگران در حاشیه رودخانه ژرف را به درون آب کشید و سه خودروی دیگر گردشگران نیز در کنار رودخانه «خور» (حاشیه جاده کلات-مشهد) در جریان سیلاب قرار گرفت، در مجموع ۲ خودرو به شدت آسیب دیده است.

تبلیغات
تبلیغات

فرماندار شهرستان مرزی کلات گفت: سیلاب بهاری امروز جمعه موجب انسداد راه ارتباطی ۱۰ روستا، آسیب به شبکه آب پنج روستا و آسیب به برخی دیم‌زارها در این شهرستان شد.

ابوالفتح لشکری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: سیلاب امروز موجب انسداد راه روستاهای «قوش»، «ژرف»، قره تیکان، قلیچ آباد، «چهچهه»، «لاین کهنه» و چهار روستای دیگر در مجاورت این روستاها شد.

وی گفت: همچنین خطوط انتقال آب شرب در روستاهای «گرو»، امیرآباد، حمام قلعه، «کالو» و «خشت» بر اثر سیلاب تخریب شد البته فعلا مخازن آب روستاها پر است و آب این مناطق قطع نشده است.

فرماندار کلات ادامه داد: دیم‌زارهای منطقه از جمله در روستای «سیرزار» نیز خسارت دیده اند که اظهار نظر درباره میزان خسارت‌ها بعد انجام خواهد شد.

لشکری بیان کرد: همچنین سیل و جریان آب ۲ خودرو گردشگران در حاشیه رودخانه ژرف را به درون آب کشید و سه خودروی دیگر گردشگران نیز در کنار رودخانه «خور» (حاشیه جاده کلات-مشهد) در جریان سیلاب قرار گرفت، در مجموع ۲ خودرو به شدت آسیب دیده است.

وی گفت: سیلاب امروز مجروح و فوتی نداشته است و تعداد خودروهای آسیب دیده دستکم پنج فقره است.

جمعیت شهرستان مرزی کلات بر اساس آخرین سرشماری رسمی ۳۷ هزار نفر است که ۱۲ هزار نفر از این تعداد در چهار شهر کلات نادر، حسن آباد لایین، چنار و زاوین و بقیه در ۴۷ روستای بالای ۲۰ خانوار این شهرستان سکونت دارند.

مرکز شهرستان کلات در ۱۵۸ کیلومتری شمال مشهد واقع است.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات