دلهها بهندرت ماهی میخورند و در بیشتر مواقع شکارچیانی گوشتخوار هستند. آنها از خرگوش برفی، سنجاب، جوندگان، پرندگان و خزندگان تغذیه میکنند. دلهها همچنین از معدود شکارچیانی هستند که میتوانند جوجهتیغی را با موفقیت شکار و از پا درآورند.
۵ مطلب
دلهها بهندرت ماهی میخورند و در بیشتر مواقع شکارچیانی گوشتخوار هستند. آنها از خرگوش برفی، سنجاب، جوندگان، پرندگان و خزندگان تغذیه میکنند. دلهها همچنین از معدود شکارچیانی هستند که میتوانند جوجهتیغی را با موفقیت شکار و از پا درآورند.
دلهها در صورت نیاز همهچیزخوار هستند، اما در بیشتر مواقع شکارچیانی گوشتخوار محسوب میشوند و از خرگوش برفی، سنجابها، جوندگان، پرندگان و خزندگان تغذیه میکنند. این حیوانات از معدود شکارچیانی هستند که توانایی شکار و کشتن جوجهتیغیها را دارند؛ در حالی که بیشتر شکارچیان دیگر از آنها دوری میکنند، زیرا شکارشان دشوار و پرزحمت است، اما فیشرها بهراحتی از پس آن برمیآیند؛ آنها ابتدا به صورت جوجهتیغی حمله میکنند و سپس با برگرداندن بدن آن، از بخش نرم زیرین تغذیه میکنند.
ویدئویی نفسگیر از حیات وحش، لحظه تعقیب و شکار یک سنجاب توسط دله را به تصویر کشیده است.
یک دَله توسط یک اسکی باز در کوه ماموت در کالیفرنیا مشاهده شد. این مشاهده تنها دومین مورد از نوع خود در ۱۰۱ سال از زمان انقراض است.