ترنج موبایل
تبلیغات
کد خبر: ۹۸۶۵۳۰

واکنش بقایی به ادعای ترامپ درباره طرح ترورش/ قرار نیست فریب آن را بخوریم

اسماعیل بقائی گفت: کاری که طرف مقابل انجام می‌دهد، مظلوم نمایی می‌کنند، گلایه می‌کنند که مردم در تجمعات و تشییع رهبر شهید خونخواهی می‌کنند، یک وقاحت آشکار است. آنها بزرگان و شهروندان ما را کشتند، به این کار افتخار می‌کنند و در جایگاه قربانی و مظلوم می‌نشینند.

تبلیغات
تبلیغات

فرارو- اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، در نشست خبری روز دوشنبه ۲۲ تیر ماه به بیان مهمترین تصمیمات و اقدامات دستگاه دیپلماسی پرداخت.

بقائی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فرارو که «در ایران موضوع ترور ‌ترامپ مطرح می‌شود، در اخبار آمده بود که اسرائیل اطلاعاتی به امریکا درباره ترور ترامپ توسط ایران ارائه کرده و این موضوع همیشه مطرح بوده است که امکان دارد ترامپ توسط طرف ثالث ترور و انگشت اتهام به سمت ایران گرفته شود. ترامپ هم حداقل ۳ بار تاکید کرده اگر کشته شود، چه اتفاقی برای ایران رخ می‌دهد. آیا در تبادل پیام‌ها از طریق میانجی‌ها، هشداری از سمت آمریکا نسبت به انجام این اقدام و واکنش واشنگتن به ایران داده شده است؟» پاسخ داد.

بقائی گفت: این موضوعات هیچ وقت موضوع مذاکرات ما نبوده است. درباره کلیت موضوع اجرای عدالت، شما را به پاسخی که به صداوسیما دادم، ارجاع می‌دهم. همچنین در این که طرفهایی در سطح جهان وجود دارند که دنبال بهره‌برداری از هر تحولی برای مطامع خودشان هستند، تردیدی نیست.

کاری که طرف مقابل انجام می‌دهد، مظلوم نمایی می‌کنند، گلایه می‌کنند که مردم در تجمعات و تشییع رهبر شهید خونخواهی می‌کنند، یک وقاحت آشکار است. آنها بزرگان و شهروندان ما را کشتند، به این کار افتخار می‌کنند و در جایگاه قربانی و مظلوم می‌نشینند. این بازی بخشی از جنگ روانی است و قرار نیست فریب آن را بخوریم.

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات
تبلیغات
تبلیغات
خط داغ
تبلیغات
تبلیغات