ترنج موبایل
کد خبر: ۹۴۱۴۵۵

محسن رضایی: قیافه ترامپ را که می‌بینم یاد گیر کردن ارتش هیتلر در برف‌های روسیه می افتم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه «قیافه ترامپ را که می‌بینم یاد گیر کردن ارتش هیتلر در برف‌های روسیه می‌افتم»، گفت: هرچه ترامپ جلوتر می‌آید، اوضاع برایش بدتر می‌شود، او باید بعد از همان جنگ دوازده روزه عقب می‌کشید.

تبلیغات
تبلیغات

محسن رضایی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در گفت‌وگوی ویژه خبری با اشاره به شکست دشمن در جنگ تحمیلی دوازده روزه، گفت: بعد از این جریان، مدل خود را تغییر دادند و گفتند برعکس جنگ دوازده روزه اول مردم را به خیابان می‌کشیم بعد حمله می‌کنیم، انتظار داشتند مهر و آبان مردم بیرون بریزند اما اینگونه نشد. 

به گزارش فارس، وی با اشاره به اقدامات آمریکا و غرب برای اینکه مردم ایران را به خیابان بکشند، افزود: ترامپ می‌گوید انگشت من روی ماشه است که ان‌شاءالله دست او را قطع می‌کنیم. 

رضایی تصریح کرد: مردم نمی‌دانستند چه توطئه‌ای در کار است وگرنه اصلا به خیابان نمی‌آمدند. با این حال با افزایش قیمت دلار کسبه و بازاریان اعتراض کردند و دشمن هم از این سواستفاده کرد. 

وی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه اقتصادی یادآور شد: اینها ترسیده بودند اقدامات دولت در حوزه اقتصادی و معیشتی، مردم سالاری را تقویت کند، برای همین دستور حمله دادند. درست مثل دفعه قبل که در میان مذاکرات حمله کردند. 

وی درباره اینکه چرا مردم از نظام حمایت می‌کنند، گفت: اول اینکه مردم هزاران شهید داده اند، دوم اینکه می بینند هر بار آمریکا و غرب وعده‌ای به مردم ایران داده‌اند، بدعهدی کرده‌اند، برای همین مردم ما دیگر فریب نمی‌خورند. 

وی گفت: قیافه ترامپ را که میبینم یاد گیر کردن ارتش هیتلر در برف‌های روسیه میفتم. اینها متوجه نیستند با چه کشوری طرف هستند. هرچه ترامپ جلوتر می‌آید اوضاع برایش بدتر می‌شود، او باید بعد همان جنگ دوازده روزه عقب می‌کشید. 

وی با اشاره به اظهارات دوپهلوی ترامپ بعد از حضور میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ دی گفت: ترامپ گفته من نمی‌خواهم جنگ طولانی کنم، می‌خواهم یک حمله کنم و تمام، اما به این سوال پاسخ دهد که آیا ایران باز درخواست آتش بس ترامپ را قبول می‌کند؟ توصیه ما این است که عقب بروند، ما اگر حرکت کنیم دیگر عقب نمی‌رویم. 

وی گفت: اگر اقدامی علیه کشورمان صورت گیرد ما برداری و دوستی خود را با عربستان و قطر و… حفظ خواهیم کرد اما پایگاه‌های آمریکا در تیررس ما هستند. 

فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: ما باید با سرعت و قدرت اصلاحات اقتصادی را شروع کنیم، مردم هم آماده هستند، هماهنگی قوای سه‌گانه بسیار مهم است، احزاب سیاسی هک باید کمک کنند. 

وی اضافه کرد: ما نباید دشمن را دست کم بگیریم، از نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی تقاضا می‌کنم خیلی جدی‌تر اوضاع را رصد کنند. از نهادهای امنیتی می‌خواهم برای همکاری مردم جایزه تعیین کنند و متناسب با ارزش اطلاعات جایزه بدهند. از سویی هم کسانی که مورد فریب قرار گرفته‌اند خودشان بیایند اعلام کنند، و دستگاه قضایی هم بعد به آن‌ها عفو بدهد. 

رضایی تصریح کرد: در مسائل حقوق بین الملل هم ما باید جدی‌تر عمل کنیم و از رژیم صهیونیستی و آمریکا که به ما خسارت زدند شکایت حقوقی کنیم.

 

تبلیغات
تبلیغات
ارسال نظرات

نظرات بینندگان

(۳ نظر)