فرارو | چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟+ راهنمای تصویری دیلیت اکانت تلگرام
اگرچه پیام رسان تلگرام یکی از پرطرفدارترین و شاید محبوب‌ترین پیام رسان در میان ایرانیان باشد، اما هم به دلیل ایجاد محدودیت‌ها برای این پیام رسان و هم به دلایل شخصی، ممکن است کاربران بخواهند حساب کاربری خود را حذف کنند که البته امری بسیار ساده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۹
فرارو- تِلِگرام (Telegram) یک سرویس پیام‌رسان متن‌باز قدرتمند و مبتنی بر رایانش ابری است. این اپلیکیشن که توسط دو برنامه نویس روس طراحی شده در سال ۲۰۱۳ به صورت کراس پلت‌فرم در اختیار کاربران موبایل قرار گرفت و به خاطر امکاناتی که داشت در مدت زمانی کوتاه توانست جایگاه خود را در دنیا پیدا کند. بر پایه نظرسنجی انجام‌شده از سوی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا)، تلگرام تا پیش از فیلتر شدن، محبوب‌ترین پیام‌رسان اجتماعی در کشور ایران بود، به گونه‌ای که در سال ۱۳۹۶، ۶۲٫۲ درصد ایرانیان عضو آن بوده‌اند. خود تلگرام در اواخر ماه مارس ۲۰۱۸ نیز اعلام کرد که نزدیک به ۲۰۰ میلیون کاربر فعال در سرتاسر جهان دارد که بیش از ۴۰ میلیون نفر آن (یک پنجم کل کاربران تلگرام) در ایران بودند. با این حال این پیام رسان در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ و به دستور مراجع قضایی فیلتر شد و دسترسی به آن محدود شد. شاید به همین دلیل فیلتر شدن تلگرام و یا به دلایل دیگری، برخی از کاربران آن بخواهند اکانت خود را حذف کنند، اما نمی‌دانند که چگونه باید این کار را انجام دهند. در اینجا ما به شما نشان خواهیم داد که به سادگی بتوانید حساب کاربری تلگرام خود را پاک کنید.


مراحل حذف حساب کاربری تلگرام

اگر بنا به هر دلیلی تصمیم دارید که حساب کاربری تلگرام خود را پاک کنید، در قدم اول باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری، به صورت پیش‌فرض در اپلیکیشن تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب‌سایت اقدام به حذف حساب کاربری تلگرام خود کنید. همچنین حذف حساب کاربری در تلگرام فرقی با بقیه تلگرام‌های فارسی مثل هاتگرام، موبوگرام و تگرام طلایی ندارد و شرایط برای همه یکسان است. در واقع تلگرام یک اپلیکیشن پیام رسانی متن باز است که به توسعه دهندگان اپلیکیشن اجازه می‌دهد تا به صورت رایگان از API تلگرام استفاده کرده و اپلیکیشن‌های خاص خود را با استفاده از توان تلگرام، طراحی و تولید کنند. نمونه‌هایی همچون موبوگرام، تلگرام طلایی، هاتگرام، تلگرام فارسی و صد‌ها اپلیکیشن دیگر از این دست، همه از همین روش تولید شده اند؛ بنابراین وقتی اقدام به حذف اکانت تلگرام خود می‌کنید، خود به خود این پیام رسان‌ها که وابسته به فضای تلگرام هستند نیز حذف خواهند شد. حال می‌توانید با طی مراحل ذیل به سادگی و سریعاً حساب کاربری خود را حذف کنید.
 


گام اول: همان طور که پیش از این گفته شد، برای حذف حساب کاربری تلگرام خود در ابتدا با ید به سایت رسمی تلگرام و قسمت حذف اکانت (my.telegram.org/deactivate) بروید.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
گام دوم: در این صفحه، شما در مرکز تصویر با کادری رو برو می‌شوید که از شما می‌خواهد شماره موبایلی که حساب کاربری خود را با آن ساخته اید را وارد کنید. پس از وارد کردن شماره موبایل خود گزینه Next (در کادر آبی رنگ) را لمس کنید.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
گام سوم: در این مرحله تلگرام کد تأییدی را به شماره موبایل شما ارسال می‌کند که شما باید آن در کادر مربوطه وارد کنید و گزینه Sign in را لمس کنید.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
گام چهارم: در این مرحله با کادری مواجه خواهید شد که تلگرام از شما علت ترک اکانت تلگرام را می‌پرسد. پر کردن این کادر الزامی نیست و شما می‌توانید بدون پاسخ دادن به این پرسش گزینه Done را لمس کنید و به مرحله بعد بروید.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
گام پنجم: این گام در واقع مرحله نهایی حذف حساب کاربری شما است. در این مرحله تلگرام از شما می‌خواهد که حذف نهایی حساب کاربری خود را تأیید کنید که شما باید گزینه کادر قرمز رنگ یعنی Yes, delete my account را لمس کنید. چنانچه گزینه کادر سبز رنگ را بزنید، اکانت شما حذف نخواهد شد.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
گام ششم: در صورتی که همه مراحل را به درستی انجام بدهید پیامی به شکل ذیل برای شما به نمایش در خواهد آمد که به منزله موفقیت آمیز بودن مراحل حذف حساب کاربری شما خواهد بود و حساب شما برای همیشه پاک خواهد شد.
 
چگونه اکانت تلگرام خود را حذف کنیم؟
 
توجه داشته باشید که پس از انجام این عملیات دیگر قادر به بازیابی اکانت تلگرام خود نخواهید بود. پس از حذف اکانت شما از تلگرام، دوستانتان اکانت شما را دیگر با نام شما نمی‌بینند بلکه بجای نام شما گزینه Deleted Account را مشاهده خواهند کرد؛ یعنی دیگر آثاری از عکس، شماره، آیدی و نام شما در تلگرام دوستانتان نخواهند ماند. البته پیام‌هایی که پیش از این برای دوستانتان فرستاده‌اید، همچنان باقی می‌مانند مگر اینکه دوستانتان آن‌ها را حذف کرده باشند؛ بنابراین اگر نمی‌خواهید به طور کامل اطلاعات و حساب کاربری تلگرام خود را از دست بدهید، بهتر است آن را به صورت موقت غیر فعال کنید. در واقع امکان دیگری هم که برای شما توسط تلگرام فراهم شده این هست که می‌توانید از حساب کاربری خود به صورت موقت خارج شوید یا به اصطلاح Log out کنید. با این کار همه اطلاعات شما مثل گروه‌ها و ... باقی خواهد ماند و اگر دوباره Log in کنید همه اطلاعات شما برمی گردد. پس قبل از هر گونه تلاش برای حذف حساب کاربری تلگرام خود دقت لازم را داشته باشید که حذف حساب کاربری تلگرام به معنای از دست رفتن اطلاعات ما در این پیام رسان خواهد بود.
مجله خواندنی ها
عناوین برگزیده
هم اکنون دیگران میخوانند
پرطرفدارترین عناوین
پاورقی