کد خبر: ۳۴۲۳۳۸
افعی گابون دارای سری بزرگ و سه گوش با گردنی باریک حدودا یک سوم سر ، دارای دو شاخک در جلوی سر خود و چشمانی بزرگ ، با دید بالا و بدنی پوشیده از فلسهای کرم ، مشکی و زرد رنگ ، ظاهری متفاوت با افعی های دیگر جزو یکی از زیباترین و خطرناکترین افعی های جهان می باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۰۹ دی ۱۳۹۶

افعی گابون دارای سری بزرگ و سه گوش با گردنی باریک حدودا یک سوم سر ، دارای دو شاخک در جلوی سر خود و چشمانی بزرگ ، با دید بالا و بدنی پوشیده از فلسهای کرم ، مشکی و زرد رنگ ، ظاهری متفاوت با افعی های دیگر جزو یکی از زیباترین و خطرناکترین افعی های جهان می باشد.

زیستگاه این مار معمولا در قاره آفریقا در اوگاندا ، گینه ، کامرون ، کنگو ، آفریقای مرکزی ، سودان و دیگر کشورهای آفریقایی می باشد و بیشتر در بیشه ها و جنگلها زندگی می کنند و به وفور در مزارع کاکائو در غرب آفریقا و مزارع قهوه در شرق آفریقا دیده شده است.

گابون معمولا در ۶ ساعت اول شب به دنبال شکار خود میگردد و اغلب هم از جوندگان کوچک مانند موش تغذیه می کند ولی در ساعت روز هم تا ساعتها بدون حرکت به انتظار شکار منتظر می ماند تا حدی که طعمه را تا نزدیکی خود و مناسب برای حمله ببیند و با یک حرکت سریع آن را شکار می کند.

پر بحث ترین
ویدیو
گزارش تصویری